AVLU Beverages Menü 01.04

2y ago
16 Views
2 Downloads
1,020.69 KB
17 Pages
Last View : 1m ago
Last Download : 3m ago
Upload by : Wren Viola
Transcription

BEVERAGE MENU

EV YAPIMI F ERMEN T E İÇECEKLERHomemade Fermented BeveragesFermente içecekler, sindirim ve bağışıklık sistemlerimiz için sayısızfayda sağlar. Seçimlerimizden birini alkollü veya alkolsüz deneyin!Fermented beverages are fresh drinks that have many benefits to both ourdigestive and immune system. With or without alcohol, you choose.Try one of our choices!ŞURUPLARShrubs60Şurup; sirke, meyve ve baldan yapılan fermente bir içecektir.Bileşenleri iyi kolestrol seviyelerinin yükseltilmesine veaçlığın giderilmesine yardımcı olur.A Shrub is a combination of fermented cider vinegar, fruit and honey.Its ingredients increase good cholesterol levels and satiates hunger.Ahududu ve NaneRaspberry and MintElma ve Kış BaharatlarıApple and Winter SpicesGreyfurtGrapefruitPortakal ve ZencefilOrange and GingerKOMBUCHAKombucha60Yeşil çay veya siyah çay tabanına maya ekleyerek bağışıklıksistemini güçlendiren ve bağırsak fonksiyonlarını iyileştirenbir içeceği sizlere sunuyoruz.We add yeast to a green or black tea, creating a drink to strengthenyour immune system and improve your digestive health.Zencefil KombuchaGinger KombuchaKırmızı Meyveli KombuchaRed Berries KombuchaElma ve Tarçınlı KombuchaApple and Cinnamon KombuchaFiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

İMZA KOKTEYLLERSignature CocktailsBeetrootTekila, ev yapımı pancar püresi, lime suyu, simple şurupTequila, homemade beetroot puree, lime juice, simple syrupPermissionVotka, ev yapımı Trabzon Persimmon püresi, limon suyu, simple şurup, yumurta akıVodka, homemade Trabzon Persimmon puree, lemon juice, simple syrup, egg whiteEast & WestDamla sakızı, rakı, St. Germain, greyfurt suyu, simple şurup, yumurta akıMastika, rakı, St. Germain, Grapefruit juice, simple syrup, egg whiteBefore the SunsetArnavut Biberli Rum, ev yapımı çarkıfelek püresi, ev yapımı vanilya şurubu, limon suyu,yumurta akı, Albanian Pepper infused Rum, homemade passion fruit puree,homemade vanilla syrup, lemon juice, egg whitePumpkin LoveVotka, ev yapımı kabak püresi, limon suyu, simple şurup, yumurta akıVodka, homemade pumpkin puree, lemon juice, simple syrup, egg whiteChestnut MartiniCaptain Morgan Spice Gold, ev yapımı kestane püresi, Kahlua, espressoCaptain Morgan Spice Gold, homemade chestnut puree, Kahlua, espressoApple Pie BourbonKırmızı elma, tarçın ve vanilyalı burbon, simple şurup, angostura bitterRed apple & cinnamon & vanilla-infused bourbon, simple syrup, angostura bitterSix Senses SpritzZencefil aşılanmış Aperol, köpüklü şarap, limon kombuchaGinger infused Aperol, sparkling wine, lime kombuchaFiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.85

KL ASİK KOKTEYLLERClassic Cocktails80Moscow MuleStolichnaya Votka, Lime Suyu, Ev Yapımı Zencefil BirasıStolichnaya Vodka, Lime Juice, Homemade Ginger BeerAperol SpritzKöpüklü Şarap, Aperol, SodaSparkling Wine, Aperol, Soda WaterManhattan Bourbon/RyeBulleit Bourbon/Rye, Vermouth Rosso, Angostura BitterBulleit Bourbon/Rye, Vermouth Rosso, Angostura BitterNEGRONI MARKET90Kendi Negroni'ni YaratCreate Your Own NegroniGIN TANQUERAY 10 BEEFEATER 24 MONKEY 47VERMOUTH MARTINI ROSSO MANCINOVERMOUTH HOUSE VERMOUTHBITTERS CAMPARI APEROL CYNAREspresso MartiniStolichnaya Votka, Kahlua Likörü, Şeker Şurubu, EspressoVodka Stolichnaya, Kahlua, Sugar Syrup, Espresso ShotPisco SourPisco, Lime Suyu, Şeker Şurubu, Yumurta AkıPisco, Lime Juice, Sugar Syrup, Egg WhiteQuenn’s Park SwizzleBacardi 8 Y/O, Esmer Şeker Şurubu, Lime Suyu, Nane, Angostura BitterBacardi 8 Y/O, Demerara Syrup, Lime Juice, Mint, Angostura BitterFiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

ALKOLSÜZ KOKTEYLLERNon-Alcoholic Cocktails60Strawberrish RosemaryÇilek, Limon Suyu, Biberiye Şurubu, Nane, Zencefilli GazozStrawberries, Lemon Juice, Rosemary Syrup, Mint, Ginger AleSMOOTHIES SIX SENSESBeyond the VitaminsIspanak, Avokado, Ananas, Elma ve ZencefilSpinach, Avocado, Pineapple, Apple, GingerGreen VitalitySalatalık, Maydanoz, Ananas, Elma, Limon SuyuCucumber, Parsley, Pineapple, Apple, Lemon JuiceThe AtomIspanak, Muz, Karışık Kuruyemiş, TarçınSpinach, Banana, Mixed Nuts, CinnamonVery ReddishKırmızı Meyveler, Fesleğen, Nane, Limon SuyuRed Berries, Basil, Mint, Lemon JuiceFiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.60

ALKOLLÜ İÇECEKLERSpiritsCİNGinAna notası ardıç tohumu olan cin, çeşitli kökenlerden, stillerden velezzet profillerinden olan en büyük içki kategorilerinden biridir. Çeşitlibitkilerin kombinasyonu olan cin, farklı ve eşsiz deneyimler yaratır.Gin is one of the most prominent among spirits. All of the several origins,styles and flavour profiles revolve around juniper as the primary note. Thisvaried combination of botanicals creates different and unique experiences.ÇİÇEKSİ V E KOMPLEKS NOTAL ARFloral and Complex NotesBeefeater 24Tanqueray 1080120TAZE V E ÇİÇEKSİFresh and FloralThe BotanistHendrick’s100120EKŞİ V E TAZECitric and FreshTanquerayPlymouth90100VOTKAVodkaVotka, yenilebilir ve mayalanabilir herhangi bir üründen üretilebilir.Damıtılması geleneksel olarak tahıl taneleri veya patatesle gerçekleşirve bu filtrasyon biçimi nihai lezzette önemli bir rol oynar.Vodka can be produced from any edible and fermentable produce.Traditionally distilled of cereal grains or potatoes, filtration plays amajor part in the final flavor.AbsolutStolichnayaKetel One80100120Fiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

ORGANİK VOTKAOrganic VodkaBeluga Gold200TEKİLATequilaBEYAZBlancoMavi agavenin en saf halidir. Çünkü bölgenin tadını en doğruşekilde yansıtır. Tekila Blanco iki aya kadar fıçılarda dinlendirilebilir.This is the purest form to drink blue agave, because you can truly taste theTerroir. Tequila Blanco may be aged up to two months.Olmeca Altos BlancoDon Julio Blanco80120DİNLENDİRİLMİŞReposadoTekila Reposado ahşap fıçılarda iki aydan bir yıla kadar dinlendirilir,meşe fıçıda yıllanmanın etkisiyle daha kompleks bir lezzete ulaşır.Reposado Tequila rests in wood barrels between two to twelve months,providing slightly more complex flavour due to the influence of barrel ageing.Don Julio Reposado110YILL ANDIRILMIŞAnejoKompleks ve asil bir içkidir. Meşe fıçılarda 3 yıla kadar olgunlaştırılır.A complex and noble spirit. Aged in wooden barrels to mature for three years.Don Julio AñejoPatron AñejoPatron XO Cafe120120120Fiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

ROMRumDenizcilerin favori içkisi olan rom, şeker kamışının yetiştiği herbölgede üretilebilir. Pek çok farklı ülkede üretildiği için, şaşırtıcıderecede fazla üretim stili doğmuştur.Favourite spirit of sailors can be made anywhere sugar cane is grown.A staggering range of styles is born from the many countries whererum is made.BEYAZWhiteBeyaz rom genellikle meşe fıçıda yıllandırılmasa da, üreticiler içkiyifiltre etmeden önce tadını yumuşatmak için meşe fıçılardadinlendirmeyi zaman zaman tercih edebilir.White rum is normally unaged, but sometimes producers prefer restingthe stock in oak barrels, to soften the spirit before removing any colourwith filtration.Bacardi WhiteHavana Club 3 Y/O8090KOYUDarkMeşe fıçılarda yıllanan bu rom, kompleks lezzete ve aromayasahiptir. Farklı ve eşsiz aromaları bir arada tatmak isteyenleriçin harika bir seçenektir.This aged rum is more complex in flavour and aroma. Fantastic forpeople looking to taste different and unique flavours in the same spirit.Zacapa 23Diplomatico Reserva Exclusiva120140CACHAÇAFermente şeker kamışı suyundan yapılan damıtılmış bir içki olanCachaça, Brezilya'daki damıtılmış alkollü içecekler arasında ulusalbir yere sahiptir.Cachaça is a distilled spirit made from fermented sugar cane juice,this is the national spirit among distilled alcoholic beverages in Brazil.Janerio80Fiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

BRANDYTüm alkollü içeceklerin en iyisi olarak bilinen brandy, yoğunaromaya sahip olan, düşük alkollü ve yüksek asitli şaraplarındamıtılmasıyla elde edilir. Brandy üretiminde çoğunluka beyazüzüm tercih edilse de, bazen kırmızı üzüm de kullanılabilir.Well known as the finest of all spirits, the brandy is obtained throughthe distillation of intensely aromatic, low alcohol and high acidic wines.Although white grapes are usually preferred for the production of brandies,red grapes can also be used.COGNACHennessy V.S.Remy Martin V.S.O.PHennessy X.ORemy Martin XOHennessy Paradise140150220240850G R A P PAPiave70PISCOLapostolle100İRL ANDA VİSKİSİIrish Whiskeyİskoç viskisinin kardeşi olan İrlanda viskisi üç kere damıtılır;meyvemsi ve dengeli aromasıyla bilinir. Yumuşak bir viskitercih edenler için mükemmel bir seçenektir.This triple distilled brother to Scotch whiskey is known for its fruityand balanced flavour. Perfect combination for someone who prefersa less fussy whiskey.Jameson80Fiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

İSKOÇ VİSKİSİScotch WhiskeySingle MaltSPEYSIDEİskoç damıtım tesislerinin yarısından fazlasına ev sahipliği yapanve yaklaşık elli damıtım tesisinden gelen Speyside maltı; topraksı,meyveli ve cevizin cömert aromasıyla tanınır. Speyside viskilerindeelma, armut, bal, vanilya ve baharatların her biri ayrı bir rol oynar.Home to over half of Scotland’s distilleries, Speyside malt from thesefifty or so distilleries are known for being generous with peat and lavishwith nutty fruits flavours. Apple, pear, honey, vanilla and spices allhave a part to play in Speyside whiskeys.Glenfiddich IPA CaskGlenfiddich 18 Y/OMacallan 12 Y/O140180140HIGHLANDSVahşi denizler ve geçilemez bozkırların hükmettiği dağlık bölgeler,güçlü topraksı lezzetlere elverişli olmanın yanı sıra çiçeksi, ipeksi,isli ve odunsu aromalar da sunar. Dağlık bölge maltları, tam gövdelive yuvarlak viskilerdir.Wild seas and impenetrable moorland dominate the landscape in ScottishHighlands, creating a breeding ground for powerful pity drum, whilst stillleaving room for floral and silky elegance, oak and smoke. The highlandmalts are full bodied and well-rounded whiskeys.Oban 14 Y/O140Fiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

LOWLANDSİngiltere'nin hemen üstünde yer alan Lowlands, turbanın veyatuzluluğun lezzetleriyle kaçamak bir şekilde oynar. Üçlü distilemaltları ve bölgenin özellikleri nedeniyle genellikle “LowlandLeydileri” olarak bilinir ve pürüzsüz ve zarif bir tat sunar.Perching just above England, the Lowlands can play truant frompeat or salinity. Often referred as the “Lowland Ladies”, due totheir triple distilled malt, the characteristics of the region, offera gentle and elegant palate.Glenkinchie 12 Y/O120BLENDEDHarmanlanmış viskiler, iyi dengelenmiş viski olmanın yanı sırapek çok bölge ve fabrikadan gelen Tek Malt ve tahıl alkollerininkombinasyonudur.Blended whiskies including Vatted Malt are a combination betweendifferent scotch whiskeys, including Single Malt’s and grain spirits,from different distilleries and regions who help to make some greatwell-balanced whiskeys.Johnnie Walker Black LabelJohnnie Walker Double Black LabelJohnnie Walker Blue LabelChivas Regal 12 Y/OChivas Regal 18 Y/OFiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.809024080120

AMERİKAN VİSKİSİAmerican WhiskeyKentucky'deki “Bourbon Bölgesi” olarak bilinen bölgeye ithafenadlandırılan Bourbon, en az yüzde 51 mısırdan damıtılmış vegenellikle arpa, çavdar veya buğdayla karıştırılmış bir viskidir.Karışım, Amerikan meşe fıçılarında saklanmalı ve katkı maddesiiçermemelidir.Bourbon, whose name comes from an area known as “Bourbon County”in Kentucky, is a whiskey that is distilled from at least 51 percent corn,and usually mixed with barley, rye or wheat. The mixture must be storedin American oak barrels and cannot contain any additives.Jack Daniel's No.7BulleitJack Daniel's Single Barrel80100120RYEBulleit Rye90RAKIRakı, Arnavutluk'ta, Türki Ülkelerde, Türkiye, Yunan Adaları'ndave Balkan ülkelerinde popüler olan tatlandırılmış, yoğun anasonkokulu, alkollü bir aperitif içecektir. Genellikle deniz ürünleri ya damezeler ile servis edilir. Akdeniz ve Orta Doğu çevresinde mevcutolan pastis, uzo, sambuca, arak ve aguardiente gibi diğer bazı alkollüiçecekler ile karşılaştırılabilir.Raki or rakı is a sweetened, often anise -flavoured, alcoholic drink thatis popular in Albania, Turkic Countries, Turkey, Greek Islands, and in theBalkan countries as an Aperitif. It is often served with seafood or mezze.It is comparable to several other alcoholic beverages available around theMediterranean and the Middle East, e.g. pastis, ouzo, sambuca, arak andaguardiente.YA Ş ÜZÜMFresh GrapeTekirdağ RakıTekirdağ Rakı No:105060KURU ÜZÜMRaisinYeni RakıEfe Gold SeriesEfe Black Label 3 DistilledYeni Rakı ÂlâFiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.50505060

VERMU T, Bİ T T ER , LİKÖRVermouths, Bitters & Liqueurs70ArchersAmaretto DisaronnoAperolAmaro AvernaAmaro RamazzottiBaileysCampariCointreauCynarSouthern ComfortSt. GermainSkinos MastihaJägermeisterMancino RossoMancino BiancoMancino SeccoBİRABeerEfes PilsenHeineken5060KRAFT BİRACraft BeerFrederick IPAFrederick Brown Ale6060Fiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

ALKOLSÜZ İÇECEKLERNON ALCOHOLIC BEVERAGES

TAZE MEY V E S UL AR IFresh Fruit Juices60Finike Portakalı SuyuFresh Finike Orange JuiceGünün DetoksuDetox of the dayKAHVELERCoffeesTürk Kahvesi / Damla SakızlıTurkish Coffee / é AmericanoCaffé Americano30Filtre KahveFiltered Coffee30Double EspressoDouble Espresso32Caffé LatteCaffé ouble MacchiatoDouble Macchiato32Sıcak ÇikolataHot Chocolate34Fiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

SUWaterHouse Still WaterHouse Sparkling WaterPerrier SmallSan Pellegrino SmallSmall / LargeSmall / LargeComplimentary / Ücretsiz20/303030Ç AYL A RTeasTürk ÇayıTurkish Tea22Bergamot Aromalı ÇayEarl Grey Tea24İngiliz Kahvaltı ÇayıEnglish Breakfast Tea24Yeşil Çay / Yaseminli Yeşil ÇayGreen Tea / Jasmine Oolong24Limon Çayı / Nane Limon ÇayıFresh Lemon Tea / Lemon and Peppermint Tea24Papatya ÇayıCamomile Tea24Beyaz ÇayWhite Tea24Taze Nane ÇayıFresh Mint Tea24Taze Zencefil ÇayıGinger Tea24Fiyatlar Türk Lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir.All prices are in Turkish Lira and inclusive of VAT.

Portakal ve Zence l Orange and Ginger KOMBUCHA 60 Kombucha Ye il çay veya siyah çay tabanına maya ekleyerek bağı ıklık . Denizcilerin favori içkisi olan rom, eker kamı ının yeti tiği her bölgede üretilebilir. Pek çok farklı ülkede üretildi

Related Documents:

beverages 14800 coca cola 500ml beverages 48722 coca cola light 500ml beverages 14801 fanta 500ml beverages 39977 appy fizz sparklin/apple drink 250ml can beverages 42176 e/h apple soda 1.5l beverages 5029827 twistee apple with green tea 350ml beverages 67101 lion club soda 500ml beverages 26901 kik c

42 wushu taolu changquan men women nanquan men women taijiquan men women taijijlan men women daoshu men gunshu men nangun men jianshu women qiangshu women nandao women sanda 52 kg women 56 kg men 60 kg men women 65 kg men 70 kg men 43 yatching s:x men women laser men laser radiall women 1470 men women 49er men 49er fxx women rs:one mixed

Food and Beverage Department has duties in producing, serving and selling food and beverages to the guest in hotel. Food and Beverages is divided into tw o sections those are Food and Beverages Product and Food and Beverages Service. The main function from this department is food and beverages product as a major of producing foods and beverages

Men's health in Canada 19 Men's health in Denmark 25 Men's health in England & Wales 29 Men's health in Ireland 35 Men's health in Malaysia 41 Men's health in New Zealand 47 Men's health in Norway 53 Men's health in Scotland 59 Men's health in Switzerland 65 Men's health in the USA 69 Men's health in Europe: an overview 75

100 Men 3 500 awarded to top 5 places 100 Men 4 500 awarded to top 5 places 90 Men 5 , 19-39 Medals to 1st-3rdplaces 90 Men 5, 40 Medals to 1st-3rd places 100 Men 35 500 awarded to top 5 places 100 Men 45 500 awarded to top 5 places 95 Men 55 300 awarded to top 3 places 90 Men 65 /70 /75 Medals to 1st-3rd places in each age group

Oct 06, 2021 · Men’s 55 AAA: Finance of America Men’s 60 Major: Action Auto Parts Men’s 60 AAA: The Ockers Company Men’s 60 AA: Diamond Dawgs Men’s 65 Major: Promotion Men’s 65 AAA: Talaga Construction Men’s 70 AAA: Syracuse Cyclones Men’s 75 AAA: Long Island Jaguars Southern Championships

Why Men Want Women to Dress Like Tarts (But Never in Public) Why Men Are Three-Minute Wonders The Ball Game Balls Have Brains Too Men and Ogling What Men Need to Do What We Really Want, Long-Term Why Men Want 'Just One Thing' Why Sex Suddenly Stops What Men Want From Sex What Women Want From Sex Why Men Don't Talk During Sex

AutoCAD workspaces are sets of menus, toolbars and dockable windows (such as the Properties palette, DesignCenter, and the Tool palettes window) that are grouped and organized so that you can work in a custom, task-oriented drawing environment. 1. Click the Workspace Switching icon. 2. Click 3D Basics and OK. AutoCAD 3D Tutorials - 4 - 1.2 3D Basics Interface The following is AutoCAD’s 3D .