Het Financieele Dagblad - FDMG

3y ago
22 Views
2 Downloads
645.29 KB
5 Pages
Last View : 17d ago
Last Download : 2m ago
Upload by : Olive Grimm
Transcription

PrintHet Financieele DagbladHet Financieele Dagblad is dé nieuws- en inspiratiebron die financieel-economischebetekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld. Waar Het Financieele Dagblad vanmaandag t/m vrijdag vooral op het zakelijk leven gericht is, biedt FD Weekendinspiratie en verdieping en treedt het binnen in het privédomein van de lezer.2PrintuitgavenFD Mediagroep kent een grote verscheidenheid aan printuitgaven die gedurende het gehele jaarverschijnt. Veel hiervan worden samen met Het Financieele Dagblad verspreid. Specials met elk een eigenredactionele formule, rondom een specifiek thema of domein en gericht op een specifieke doelgroep.Kijk voor meer informatie over de printuitgaven en voor de complete jaarkalender op www.fdmediagroep.nl.

Aanleverspecificaties printuitgavenAdvertentieformaatFD Persoonlijk1/1 pagina201 x 241 mm1/1 pagina aflopend*230 x 275 mm2/1 pagina433 x 241 mm2/1 pagina aflopend*460 x 275 mmFD Outlook/ FondsnieuwsmagazineFD Pensioen204 x 280 mm205 x 275 mm426 x 280 mm410 x 275 mmHalve en kwart pagina’s in FD Persoonlijk zijn in overleg mogelijk.*4 mm rondom toevoegen en snijtekens op aangegeven hoogte en breedte plaatsen.AdvertentieformaatTempus1/1 pagina aflopend*205 x 275 mm2/1 pagina aflopend*410 x 275 mm*4 mm rondom toevoegen en snijtekens op aangegeven hoogte en breedte plaatsen.3FDFD mediagroep accepteert advertenties in de vorm van certified PDF voor de Nederlandsedagbladen (CMYK, 200 dpi). Advertenties opgebouwd in RGB en steunkleur zijn nietbruikbaar. Na reservering ontvangt u van de order afdeling een bevestiging per e-mail metupload instructies en uiterlijke aanlevertijden.AdvertentieformaatESB vakblad1/4 pagina85 x 130 mm1/2 pagina staand85 x 270 mm1/2 pagina liggend180 x 130 mm1/1 pagina aflopend*210 x 297 mm2/1 pagina aflopend*420 x 297 mmFD Morgen, inclusief Werk & GeldSpecificaties zoals genoemd bij FD. Advertenties voor het tweede katern ‘FD Morgen’ enhet derde katern ‘Werk & Geld’ in FD Weekend dienen uiterlijk de woensdag voorverschijnen vóór 10.00 uur aangeleverd te worden.FD Pensioen en Pensioen ProSpecificaties zoals genoemd bij FD. Kijk voor uitgebreide informatie op de website vanPensioen Pro. De deadlines voor FD Pensioen staan vermeld op het Mediapack.FD Persoonlijk, FD Outlook, Fondsnieuws magazine, Tempus en ESB vakbladVoor de overige printuitgaven behoort het materiaal te voldoen aan de vorm van certifiedPDF voor de Nederlandse tijdschriften (CMYK, 300 dpi). Advertenties opgebouwd in RGBen steunkleur zijn niet bruikbaar. Na reservering ontvangt u van de order afdeling eenbevestiging per e-mail met upload instructies en uiterlijke aanlevertijden.Het Financieele Dagblad kan eenvoudige advertenties (lijnwerk, met 1 of 2 afbeeldingen)voor u opmaken. Het Financieele Dagblad biedt daarnaast diverse maatwerkoplossingenzoals een sticker, een outsert en een insert.FamilieberichtIn Het Financieele Dagblad bestaat ook de mogelijkheid tot het plaatsen vanfamilieberichten op een advertentiepagina. Dit kan een geboorte-, overlijdens- ofhuwelijksbericht betreffen. Uw advertentie wordt naar wens opgemaakt in zwart/wit. Uwfamiliebericht kan naar wens worden opgemaakt. U kunt u tekst sturen naar order@fd.nl.Annuleren dient schriftelijk te gebeuren via order@fd.nl, uiterlijk op de tweede werkdagvoorafgaand aan de uiterste aanleverdatum.

Adverteren op een advertentiepaginaOp advertentiepagina’s bent u vrij om een eigen formaat te bepalen.Adverteren op een redactiepaginaHet Financieele Dagblad verschijnt in het handzame Berliner formaat. U kunt bij HetFinancieele Dagblad adverteren op een advertentiepagina en een redactiepagina.Alleen op advertentiepagina’s bent u vrij om een eigen formaat te bepalen. Voor deredactiepagina werken we met vaste formaten waarbij altijd nog een positiefactor wordtberekend. Hieronder vindt u de berekening voor de verschillende n21122421343624153624641212Breedtein 9629619646964696Advertenties in het derde katern van FD Weekend ‘Werk & Geld’Inclusief oogtein 222222245244444444Aantal kolommen Breedte mmX uw 2/31462963146419652466296Voorbeeldformaten (veel geplaatste edtein mmHoogtein 522/1CS101V12616452

Het Financieele Dagblad BNR Nieuwsradio Fondsnieuws Company.info Energeia Pensioen Pro ESBContactsalessupport@fdmediagroep.nlof 020-592 85 85

Adverteren op een redactiepagina Het Financieele Dagblad verschijnt in het handzame Berliner formaat. U kunt bij Het Financieele Dagblad adverteren op een advertentiepagina en een redactiepagina.

Related Documents:

Voor je ligt het Examenreglement voor het schooljaar 2018-2019 voor het vmbo. Het eindexamen voor het vmbo begint in het derde leerjaar. Het eindexamen bestaat uit een schoolexamen (SE), een rekentoets en een centraal examen (CE). In dit document vind je het examenreglement dat onze Scholengroep hanteert bij het afnemen van het eindexamen.

het totaal aantal hoger onderwijsdiploma’s, dan zien we een lichte daling van 20,5 % in 2001-2002 tot 19% in 2008-2009. De conclusie luidt dus dat het aantal STEM gediplomeerden in het hoger onderwijs het laatste decennium toeneemt. De stijging van het aantal STEM gediplomeerden in het hoger onderwijs is een

norm van het belang van het kind (paragraaf 2.3). Bij de aanvraag voor een mvv met als doel gezinshereniging zijn vaak kinderen betrokken. Daarom is relevant op welke wijze volgens het Unierecht het belang van het kind in het kader van de beslissing over de mvv-aanvraag dient te worden vastgesteld en afgewogen.

Met het oog op de naleving van de milieuwetgeving benadrukt het EESC de essentiële rol van deze organisaties, met name als toezichthouder op de rechtsstaat, het algemeen belang en de bescherming van het publiek. 2. Algemene opmerkingen 2.1. Zowel in het advies van het EESC over de EU-evaluatie van de tenuitvoerlegging van het milieubeleid (4

Uw aanspreekpunt voor onderzoek naar vermogen of inkomen in het buitenland is het IBF. Het IBF is onderdeel van de directie Handhaving van UWV en is opgericht voor de bestrijding van grensoverschrijdende regelovertreding op het gebied van de sociale verzekering en zekerheid. Het IBF is door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Epstein Barr is een herpes virus en wordt nooit geheel opgeruimd. Er blijft een latente infectie over. Ook is het latent aanwezig in B-lymfocyten. Volwassenen scheiden af en toe het virus in het speeksel uit. Het virus veroorzaakt een verstoring in het immunologische systeem. Het Epstein Barr virus is de veroorzaker van de Ziekte van Pfeiffer.

3. Eerste Installatie Deze snelle handleiding leidt u stap voor stap door het proces bij de eerste installatie. Schroef het deksel aan de achterzijde open en sluit het regel paneel aan op het lichtnet en zet de batterij schakelaar op ON (AAN). Het groene LED lampje gaat aan, het LCD scherm om de regel paneel toont:

First aid at work – your questions answered Page 3 of 8 Health and Safety Executive The findings of your first-aid needs assessment (see Q3) will identify whether first-aiders should be trained in FAW, EFAW, or some other appropriate level of training. EFAW training enables a first-aider to give emergency first aid to someone who is injured or becomes ill while at work. FAW training includes .