Ghid De Utilizare

3y ago
28 Views
2 Downloads
4.64 MB
55 Pages
Last View : 12d ago
Last Download : 3m ago
Upload by : Annika Witter
Transcription

Ghid de utilizareAceastă versiune este doar pentru uz privat și nu trebuie distribuită.

CUPRINS1 - Elemente de bază . 41 - Caracteristici de bază . 4Pornirea și oprirea telefonului. 4Cartele SIM . 4Încărcarea . 42. Telecomunicaţii . 51. Telefon . 5Efectuarea apelurilor . 5Apeluri primite . 5Caracteristici pentru apeluri în desfășurare . 6ID apelant . 6Setări apeluri . 72. Mesagerie . 7Trimiterea mesajelor și răspunsul la mesaje . 7Căutare . 8Setări . 83. Contacte . 92. Imagini . 101. Imagini . 101. Camera . 10Cum se deschide rapid camera . 10Modurile camerei . 10Efect de miniatură . 11Temporizator . 11Menţinerea orientării verticale a fotografiilor . 12Selfie-uri de grup . 12Înfrumuseţare. 12Zoom . 13Marcaje de timp și filigrane . 14HDR . 152. Galeria . 15Editor . 15Eliberarea spaţiului de stocare . 15Colaj. 16Preferinţe. 16Album ascuns . 16Albumul bebe . 16Copii de rezervă automate . 163. Pagina de pornire . 171. Pagina de pornire . 171. Ecranul de blocare . 171Această versiune este doar pentru uz privat și nu trebuie distribuită.

Caracteristici de bază . 17Caracteristici suplimentare. 17Carusel de fundaluri . 172. Ecranul de pornire . 18Caracteristici de bază . 18Modul de editare. 183. Bara de stare a notificărilor . 19Caracteristici de bază . 19Notificări ale aplicaţiilor . 19Folder de notificări . 20Alte caracteristici . 204. Seiful global pentru aplicaţii . 205. Ecranul divizat . 216. Quick ball . 224. Instrumente . 231. Servicii de conţinut . 23Browser . 23Mi Apps . 24Mi Music . 32Teme . 332. Manager fișiere . 38Manager fișiere . 38Copii de rezervă locale . 393. Altele . 39Feedback . 394. Instrumente . 40Calendar . 40Ceas . 40Vremea . 41Securitate . 42Curăţitor . 42Scanare de bază. 42Scanare de securitate . 43Gestionarea aplicaţiilor . 44Permisiuni. 44Accelerator de jocuri . 45Curăţare profundă . 45Utilizarea bateriei . 46Testarea reţelei . 46Lista de blocări . 47Blocarea aplicaţiilor . 48Aplicaţii duale . 50Note. 50Înregistrator. 512Această versiune este doar pentru uz privat și nu trebuie distribuită.

Înregistrator de ecran . 52Calculator . 52Busola . 53Mi Mover . 53Scaner . 543Această versiune este doar pentru uz privat și nu trebuie distribuită.

1 - Elemente de bază1 - Caracteristici de bazăPornirea și oprirea telefonului1. PornireaApăsaţi continuu pe butonul de alimentare pentru a porni telefonul.2. OprireaApăsaţi continuu pe butonul de alimentare până apare meniul. Atingeţi „Închidere”.Dacă dispozitivul dvs. nu răspunde, apăsaţi continuu pe butonul de alimentare timp de 15secunde pentru a forţa repornirea.3. RepornireaApăsaţi continuu pe butonul de alimentare până apare meniul. Atingeţi „Repornire”.Cartele SIM1. Introducerea cartelelor SIM, USIM și UIMUtilizaţi instrumentul furnizat pentru extragerea tăviţei cartelei SIM pentru a scoate tăviţarespectivă din partea laterală a telefonului. Așezaţi cartela SIM în interiorul tăviţei șiintroduceţi-o în dispozitiv.2. Scoaterea cartelelor SIM, USIM și UIMUtilizaţi instrumentul furnizat pentru extragerea tăviţei cartelei SIM pentru a scoate tăviţarespectivă din partea laterală a telefonului. Scoateţi cartela SIM din tăviţă și introduceţităviţa înapoi în dispozitiv.3. Setările cartelelor SIM, USIM și UIMPuteţi folosi doar serviciile unui singur operator de telefonie mobilă pe un dispozitiv cucartelă SIM unică. Telefoanele dual SIM permit mai multe opţiuni în funcţie de numărul decartele SIM instalate.Pe un dispozitiv dual SIM, puteţi seta cartelele SIM implicite pentru efectuarea apelurilor șiutilizarea datelor mobile în Setări Cartele SIM & reţele mobile.Puteţi edita denumirile cartelelor SIM care sunt afișate pe tastatura telefonică. În acestscop, accesaţi Setări Cartele SIM & reţele mobile și atingeţi cartela SIM în cauză.Opţiunile pentru modificarea tipurilor de reţele preferate sunt disponibile în Setări Cartele SIM & reţele mobile Tipul de reţea preferat.ÎncărcareaAtunci când se descarcă bateria telefonului, conectaţi cablul USB la telefon și racordaţi-l laadaptorul conectat la o priză electrică. Deconectaţi încărcătorul când telefonul este încărcatcomplet.Folosiţi doar cabluri USB și adaptoare de alimentare autorizate. Folosirea unor dispozitiveneautorizate pentru încărcarea telefonului poate să deterioreze grav bateria și să provoaceexplozii.4Această versiune este doar pentru uz privat și nu trebuie distribuită.

2. Telecomunicații1. TelefonEfectuarea apelurilorExistă mai multe moduri de a efectua apeluri în MIUI.1. Folosirea tastaturii telefoniceIntroduceţi un număr de telefon pe tastatura telefonică și atingeţi butonul verde pentru aapela. Dacă atingeţi direct butonul verde, va apărea ultimul număr format. Atingeţi din noubutonul pentru a efectua apelul.2. Apăsaţi continuu un număr de telefonApăsaţi continuu un număr de telefon pentru a face să apară butonul de apel. Atingeţibutonul pentru a efectua un apel.3. Apelaţi numere din istoricul apelurilorAtingeţi orice număr din istoricul apelurilor pentru a reapela.4. Formarea rapidăApăsaţi continuu o cifră de pe tastatura telefonică pentru a-i atribui un număr.Apeluri primiteAţi putea fi notificat cu privire la apelurile primite fie printr-un dialog ecran complet, fieprintr-o notificare plutitoare.1. Preluarea apelurilorGlisaţi butonul verde din dialogul ecran complet pentru a prelua un apel sau doar atingeţibutonul dacă observaţi o notificare plutitoare.2. Respingerea apelurilorGlisaţi butonul roșu din dialogul ecran complet pentru a respinge un apel sau doar atingeţibutonul dacă observaţi o notificare plutitoare.3. Răspuns prin SMSGlisaţi butonul de SMS din dialogul ecran complet pentru a răspunde printr-un mesaj text.Puteţi alege unul dintre răspunsurile rapide sau puteţi scrie un mesaj personalizat.4. Oprirea sunetului tonului de apelApăsaţi pe orice buton fizic de pe telefon pentru a opri sunetul tonului de apel.5. Întoarcerea telefonului pentru oprirea sonerieiCând telefonul este pe o suprafaţă orizontală cu ecranul în sus, întoarceţi-l cu ecranul în jospentru a opri sunetul tonului de apel. Puteţi activa această funcţie în Setări apeluri Setăriapeluri primite.5Această versiune este doar pentru uz privat și nu trebuie distribuită.

6. Reducerea volumului soneriei la ridicarea telefonuluiReduceţi volumul soneriei pentru apeluri primite când ridicaţi telefonul. Puteţi activaaceastă funcţie în Setări apeluri Setări apeluri primite.7. Volum crescător al tonului de apelVolumul tonului de apel poate crește treptat până la nivelul fixat. Puteţi activa aceastăfuncţie în Setări apeluri Setări apeluri primite.8. Iluminare intermitentă când sunăPuteţi stabili o alertă luminoasă intermitentă pentru apeluri primite. Această funcţie estedisponibilă în Setări apeluri Setări apeluri primite.Caracteristici pentru apeluri în desfășurareAveţi la dispoziţie mai multe opţiuni în timpul apelului.· Înregistrator: Puteţi să înregistraţi apelurile și să le salvaţi ca fișiere audio în Înregistrator.· Note: Faceţi însemnări care se vor salva în aplicaţia Note după ce aţi încheiat apelul.ID apelantID-ul apelantului vă permite să identificaţi numerele de telefon care nu sunt salvate în listadvs. de contacte. Datele provin din două surse: Baza de date Pagini Aurii și rapoarteutilizatori.1. Numere de telefon din Pagini AuriiPagini Aurii conţin numere de telefon ale companiilor și serviciilor. Acestea sunt furnizatede partenerii noștri sau chiar de întreprinderi. Informaţiile pe care le veţi vedea vor includedenumirea și sigla companiei/serviciului. Numerele de telefon din Pagini Aurii vor fi mereuidentificate dacă veţi primi apeluri de la acestea.2. Numere de telefon marcateUtilizatorii MIUI pot marca numerele necunoscute cu descrierea de înșelătorie,telemarketing, companii de taxi etc. și pot raporta aceste informaţii către MIUI. Dacă unmare număr de utilizatori oferă un feedback omogen pentru un număr, acest număr detelefon va fi însoţit de un comentariu atunci când primiţi un apel.· Marcarea unui număr de telefonÎn unele cazuri, după încheierea apelului, va apărea un dialog automat care vă va sugera săraportaţi numărul de telefon. De asemenea, puteţi raporta numere de telefon proactiv pepagina „Detalii” a unui număr.· Corectarea numerelor de telefon raportateÎn cazul în care constataţi că s-au atribuit informaţii incorecte unui număr de telefon, leputeţi corecta în pagina „Detalii” a numărului de telefon.6Această versiune este doar pentru uz privat și nu trebuie distribuită.

Setări apeluriSetările cuprind opţiuni pentru apeluri, reţele mobile și cartele SIM. Atinge butonul Meniude pe tastatura telefonică pentru a deschide setările.1. Înregistrarea apelurilorPuteţi înregistra toate apelurile în mod automat.Puteţi înregistra apelurile de la toate numerele sau puteţi limita înregistrările la numerepersonalizate, numere necunoscute și/sau numere din lista de contacte.2. Identificarea numerelor necunoscuteFolosiţi această caracteristică pentru a solicita MIUI să verifice dacă numerele necunoscutesunt marcate drept companii sau servicii. Apăsaţi continuu un număr de telefon pentru aefectua un apel.3. Locaţia și codurile ţărilorPrin această caracteristică, MIUI afișează locaţia numerelor de telefon de la care provinapelurile. Sunt disponibile și opţiuni pentru setarea unui cod de ţară implicit și adăugareacodurilor de ţară în mod automat.4. Setări avansatePuteţi găsi aici setări pentru tonuri tastatură de apelare și alte opţiuni de personalizare.2. MesagerieTrimiterea mesajelor și răspunsul la mesaje1. Trimiterea unui mesajDeschideţi aplicaţia de mesagerie și atingeţi simbolul plus pentru a crea un mesaj nou.Puteţi selecta destinatarul din lista de contacte sau puteţi adăuga numărul de telefonmanual. Introduceţi mesajul și atingeţi „Trimitere”.2. Răspunsul la un mesajAtingeţi un mesaj primit și introduceţi răspunsul în câmpu

raportaţi numărul de telefon. De asemenea, puteţi raporta numere de telefon proactiv pe pagina „Detalii” a unui număr. · Corectarea numerelor de telefon raportate. În cazul în care constataţi că s-au atribuit informaţii incorecte unui număr de telefon, le puteţi corecta în pagina „Detalii” a numărului de telefon. 6

Related Documents:

2. Manual de Utilizare Phantom 4 3. Manual Quick Start Phantom 4 4. Ghid de siguranta si disclaimer Phantom 4 5. Ghid de siguranta pentru Bateria Inteligenta Phantom 4 Va recomandam sa urmariti toate videoclipurile de pe site-ul

TELEVIZOR LED MANUAL DE UTILIZARE RO Citiţi cu atenţie acest manual de utilizare înainte de punerea în funcţiune a televizorului. Păstraţi-l pentru consultare ulterioară. Înregistraţi numărul de model şi seria televizorului. Consultaţi eticheta de pe capacul din spate şi oferiţi aceste

Ghid de scanare automata a canalelor TV Se apasa tasta “MENU” de pe telecomanda, astfel se intra in meniul principal al ST-ului. Cu ajutorul tastelor sus /jos se alege submeniul “ Setare sistem”. Sediul Central: Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.42-44, sect.1, Bucuresti

Comisia de specialitate pentru digitizare – pilonul tematic „Biblioteci” Biblioteca Naţională a României - Octombrie 2009 2 ”Ghid de digitizare – pilonul tematic ”Biblioteci”, versiunea 01/30.10.2009 a fost realizată în cadrul Comisiei de specialitate pentru digitizare - pilonul tematic ”Biblioteci”, prin

Ministerul Sănătăţii Ghid de diagnostic şi tratament al sindroamelor coronariene acute fără supradenivelare de segment ST Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 608bis din 03/09/2009, Actul a intrat in vigoare la data de 03 septembrie 2009 Grupul de Lucru pentru diagnosticul şi tratamentul sindroamelor coronariene acute fără supradenivelare de segment ST din cadrul Societăţii .

Initiere in optimizarea pentru motoarele de cautare Ghid Introductiv . . Din pacate, aici apare prima mare problema: Lista completa a criteriilor utilizate este secreta si in plus se schimba destul de des. Din fericire, exista alternative: Cei care se ocupa de optimizarea pentru Google, specilistii S

Manual de referinţă pentru Rosemount Seria 5300 (număr document 00809-0100-4530) Manual de referinţă pentru Rosemount Seria 3300 (număr document 00809-0100-4811) Ghid de instalare rapidă pentru Rosemount Seria 5300 (număr document 00825-0100-4530) Ghid de instalare rapidă pen

CAD & BIM Standards Introduction This manual is a guide for consultant s performing, or desiring to perform, engineering design and/or drafting services for the Port of Portland.