Els Nostres Llibres A La Plataforma Blink - Edistribucion.es

1y ago
11 Views
2 Downloads
811.18 KB
7 Pages
Last View : 24d ago
Last Download : 3m ago
Upload by : Karl Gosselin
Transcription

Els nostres llibres a la plataforma BlinkGESTIÓ DELS LLIBRES Com afegir llibres al meu perfilhttps://youtu.be/7 vIOjM-COM Com eliminar llibres del meu perfil Els nostres llibres a Blinklearning (enviar activitats)

Com afegir llibres al meu perfilhttps://youtu.be/7 vIOjM-COMAfegeix materials i llibres en el teu usuari situant-te en el bloc CONTINGUT, dinsl’apartat Els meus llibres, i clicant a “Afegir llibres”A continuació introdueix el codi de llibre corresponent a la llicència del llibre deBarcanova, el centre o el professor/a, i clicaTambé pots afegir llibres dins dels apartats Llibres del centre i Catàleg. Posa el cursorsobre el llibre que vagis a utilitzar, clica el botó i introdueix el codi de l’editorial.

Quan copiïs un llibre en e l teu usuari des de Llibres del Centre o Catàleg,apareixerà automàticament a Els meus llibres.Tots els llibres que tinguis a l’apartat Els meus llibres podran vincular-se a les tevesclasses. Si no es troben en aquest apartat, no podràs ni editar-los ni vincular-los als teusalumnes.Si els llibres contenen activitats autocorregibles podràs veure els resultats dels teusalumnes al bloc QUALIFICACIONS.

Com eliminar llibres del meu perfilPer gestionar el contingut del teu perfil has de situar-te en l’apartat Els meus llibres dela pestanya CONTINGUT, i seleccionar la icona “EditarPer a esborrar contingut, clica sobre la iconasituada A dalt i a la dreta del llibreque vulguis esborrar i clica “Acceptar” en el pop-up (finestra emergent) de confirmaciódel teu navegadorSi tens un llibre assignat a una classe no podràs esborrar-lo des de CONTINGUT. Enaquest cas hauràs de situar-te en l’apartat Contingut de la pestanya ELS MEUSALUMNES i seleccionar la icona “Editar”Clica en la iconasituada a la cantonada superior dreta del llibre que desitgesdesvincular i clica “Acceptar” en el pop-up de confirmació del teu navegador. Torna a lapestanya CONTINGUT per a esborrar el llibre del teu perfil.

Si esborres accidentalment un llibre i vols recuperar-lo, has de situar-te en l’apartatLlibres del centre de la pestanya CONTINGUT i copiar-lo en el teu perfil seleccionant elsímbol “ ” del llibre.Finalment, clica ai tornaràs a tenir-lo disponible a Els meus llibres.

Els nostres llibres a BlinklearningPer a treballar amb els nostres alumnes i traslladar-los activitats aprofitem lesfuncionalitats de Blink.Enviarem les activitats utilitzant l’operativa enviar activitats clicant directament en elsobre que hi ha al costat de cadascuna de les activitats.A continuació indiquem a quin grup o alumnes volem enviar l’activitat i la durada de lamateixaPer a tots els llibres de Pearson, utilitzar enviar deures per a enviar les activitats als alumnes.

Per a enviar deures als teus alumnes has de situar-te a la pestanya ELS MEUSALUMNES. Selecciona els alumnes a qui vols enviar deures i, a continuació, clica en laicona “Deures”situada a la barra d’eines lateral:Si no selecciones cap alumne, els deures s’envien a tota la classe.Escrivim el títol i la descripció i, a continuació, triem la unitat en el quadre desplegable icliquemMarquem l’activitat o activitats que volem enviar als nostres alumnes i cliquem

Els nostres llibres a Blinklearning. Per a treballar amb els nostres alumnes i traslladar-los activitats aprofitem les funcionalitats de Blink. Enviarem les activitats utilitzant l'operativa enviar activitats clicant directament en el sobre que hi ha al costat de cadascuna de les activitats.

Related Documents:

1. Entra a la pestanya "Qualificacions" 2. Selecciona la classe que vols gestionar (si en tens més d'una). 3. Si tens varis llibres assignats a aquesta classe, apareixeran vàries pestanyes amb els

llengua, gràcies a l’ensenyament en català. Els menors de 20 anys són els que més saben parlar la llengua catalana i els majors de 65 anys els que menys. La premsa en català ha crescut en els darrers anys Els tres diaris digitals e

sumits, els seus plantejaments són els següents: Els interessos professionals d'un individu són una expressió de la seva personalitat. Les característiques de la personalitat s'enllacen amb els ambients de les professions que s'exerceixen: considera que els membres d'un camp pro-

Els nombres reals poden ser expressats en la recta real, segons els casos, de ma-nera exacta o bé amb tanta aproximació com vulguem. Els decimals periòdics, en forma de fracció. Els radicals quadràtics, mitjançant la construcció de triangles. Les expressions decimals es poden representar de manera aproximada. 3. Intervals i .

descobrir quant pesen els animals. Per equilibrar la balança podeu fer servir els pesos però tamb é altr es animals. Ano ta r els pesos en també en g. aq uesta ta ula en kg i http :// www.f i.uu.nl/e n/cat /welco me.xm l?numb er 0018 5 6 kg g Quant pesen els anima ls?

1.Els orígens de Roma 1.1 L'origen històric Al primer mil·lenni a.C. la península Itàlica l'ocupaven diversos pobles: Al centre hi havia els llatins, un poble de pastors i agricultors. Al nord hi residien els etruscos. Al sud hi vivien els grecs, que hi havien fundat colònies (Magna Grècia). A mitjan segle VIII a.C. algunes tribus de llatins es van aplegar a la riba del

F eeder domain lev els w ere id en tical, three of th e Gross Motor M oveme n t do-main lev els w ere id en tical, 2 of the P os tu re/T one domain lev els with iden tical and tw o of th e Comm u nication /Non-v o cal d omain lev els w ere id en tical. In a few cas es, th e m agn itud e of the value of the singl e cell w as out of se q uence

Tulang hyoid (1) bersama dengan cartilages menyusun rangka dari larinx. Hyoid terletak pada dasar lidah dan melekat pada dasar tl tengkorak (skull) dengan bantuan ligaments. Source: Wesley Norman, PhD, DSc (1999 ), Homepage for the Anatomy Lesson.html . THE STERNUM STERNUM (1) : berbentuk palang terletak di tengah dada. Bersama dgn tulang rusuk (rib) menyusun rongga Thorax. The sternum .