Originele Handleiding Benzine Grasmaaier Artikel-nr.: 34 .

2y ago
73 Views
2 Downloads
379.58 KB
16 Pages
Last View : 13d ago
Last Download : 3m ago
Upload by : Ronnie Bonney
Transcription

Originele handleidingBenzine grasmaaierArtikel-nr.: 34.045.85I.-nr.: 11025GC-PM 46/1 S B&SVóór inbedrijfstelling de handleiding en de veiligheidsvoorschriften lezen en in gheidsinstructiesBeschrijving van het apparaatLeveringsomvangDoelmatig gebruikTechnische gegevensVóór inbedrijfstellingBedieningReiniging, onderhoud, opslag, transport en bestelling van onderdelenVerwerking en recyclingFoutopsporingLet op!Bij het gebruik van apparaten moeten enkele veiligheidsmaatregelen wordennageleefd om verwondingen en schade te voorkomen. Lees dezehandleiding/veiligheidsinstructies daarom aandachtig door. Bewaar deze goed, zodatu de informatie op elk moment kunt terugvinden. Mocht u dit apparaat aan anderepersonen doorgeven, gelieve dan deze handleiding/veiligheidsinstructies mee teoverhandigen. Wij zijn niet aansprakelijk voor ongevallen of schade als gevolg vanniet-inachtneming van deze handleiding en de veiligheidsinstructies.1. Veiligheidsinstructies voor handgeleide grasmaaiersAanwijzingen1. Lees de handleiding aandachtig.Maak u vertrouwd met de instellingen en het juiste gebruik van de machine.2. Laat nooit toe dat kinderen of andere personen die de handleiding niet kennen,de grasmaaier gebruiken. Plaatselijke voorschriften kunnen de minimumleeftijdvan de gebruiker vastleggen.3. Maai nooit als er andere personen, met name kinderen of dieren, in de buurt zijn.Denk eraan dat de bestuurder van de machine of de gebruiker verantwoordelijkis voor ongevallen met andere personen of hun eigendom.4. Mocht u dit apparaat doorgeven aan andere personen, gelieve dan dezehandleiding mee te overhandigen.5. Dit apparaat is niet bedoeld om te worden gebruikt door personen (inclusiefkinderen) met een beperkt fysiek, sensorisch of geestelijk vermogen of doorpersonen die niet de nodige ervaring en/of kennis hebben, tenzij dit gebeurtonder toezicht van een persoon die verantwoordelijk is voor hun veiligheid, of diehen aanwijzingen geeft hoe het apparaat moet worden gebruikt. Op kinderen

moet toezicht worden gehouden om te voorkomen dat ze met het apparaatspelen.Voorbereidende maatregelen1. Draag bij het maaien altijd vast schoeisel en een lange broek. Maai niet op blotevoeten of in lichte sandalen.2. Controleer het terrein waar u de machine wilt inzetten, en verwijder allevoorwerpen die gegrepen en weggeslingerd kunnen worden.3. Waarschuwing: Benzine is uiterst ontvlambaar:- Bewaar benzine alleen in de daartoe voorziene vaten.- Tank alleen in de openlucht en rook niet terwijl u benzine in de tank giet.- Benzine moet in de tank worden gegoten voordat u de motor start. Terwijl demotor draait of als de maaier warm is, mag de tankdop niet opengedraaid engeen benzine bijgevuld worden.- Indien benzine is overgelopen, mag er geen poging worden ondernomen om demotor te starten. In plaats daarvan moet de machine van de verontreiniging doorbenzine worden ontdaan. Elke ontstekingspoging moet worden vermeden, tot debenzinedampen vervlogen zijn.- Om veiligheidsredenen moeten benzinetank en tankdoppen bij beschadigingworden vervangen.4. Vervang defecte geluiddempers.5. Vóór gebruik moet u zich er altijd door een visuele controle van vergewissen, datde maaigereedschappen, bevestigingsbouten en de hele maaieenheid nietversleten of beschadigd zijn. Ter voorkoming van een onbalans mogen versletenof beschadigde maaigereedschappen en bevestigingsbouten enkel per setworden vervangen.6. Bij gereedschappen met meerdere messen moet u er rekening mee houden, datdoor het draaien van één mes andere messen kunnen beginnen te draaien.Hantering1. Laat de verbrandingsmotor niet in gesloten ruimtes lopen, waarin zich gevaarlijkkoolmonoxide kan verzamelen.2. Maai alleen bij daglicht of bij goede kunstmatige verlichting. Indien mogelijk moetde inzet van het apparaat bij nat gras worden vermeden.3. Zorg altijd voor een veilige stand op hellingen.4. Leid de machine alleen in staptempo.5. Bij machines op wielen geldt de volgende regel: Maai dwars over de helling,nooit op- of neerwaarts.6. Wees bijzonder voorzichtig bij het veranderen van rijrichting op een helling.7. Maai niet op overmatig steile hellingen.8. Wees bijzonder voorzichtig als u de maaier omkeert of hem naar u toe trekt.9. Stop het maaimes als de grasmaaier moet worden gekanteld, bij een transportover andere oppervlakken dan gras of als de grasmaaier weg van het te maaienoppervlak of ernaartoe moet worden bewogen.10. Gebruik de grasmaaier nooit met beschadigde veiligheidsinrichtingen ofbeschermroosters, of zonder aangebouwde veiligheidsinrichtingen, bijv.stootplaat en/of grasopvanginrichtingen.11. Verander de regelinstellingen van de motor niet en jaag hem niet over zijntoeren.12. Zet de motorrem los, voordat u de motor start.13. Start de motor voorzichtig overeenkomstig de instructies van de fabrikant. Blijfmet uw voeten altijd op voldoende afstand van het maaimes.

14. Tijdens het starten van de motor mag de grasmaaier niet worden gekanteld,tenzij hij hierbij moet worden opgetild. Kantel hem in dit geval slechts zo ver alsabsoluut noodzakelijk is, en til alleen de van de gebruiker afgewende zijdeomhoog.15. Start de motor niet als u voor het uitwerpkanaal staat.16. Kom nooit met handen of voeten tegen of onder draaiende delen. Blijf altijd opafstand van de uitwerpopening.17. Til de grasmaaier nooit op en draag hem nooit terwijl de motor loopt.18. Zet de motor af, trek de bougiestekker eraf en vergewis u ervan dat allebeweeglijke delen volledig tot stilstand zijn gekomen:- voordat u een geblokkeerd onderdeel losmaakt of verstoppingen in hetuitwerpkanaal elimineert.- voordat u de grasmaaier controleert, schoonmaakt of werkzaamheden eraanuitvoert.- als er een vreemd voorwerp werd geraakt. Controleer de grasmaaier opbeschadigingen en voer de noodzakelijke reparaties uit, voordat u hem opnieuwstart en ermee gaat werken. Indien de grasmaaier ongewoon sterk begint tetrillen, is een onmiddellijke controle vereist.19. Zet de motor af en vergewis u er zich van dat alle beweeglijke delen volledig totstilstand zijn gekomen:- als u zich van de grasmaaier verwijdert.- voordat u bijtankt.20. Door de machine in te zetten met overmatige snelheid kan het ongevallenrisicotoenemen.21. Wees voorzichtig bij instelwerkzaamheden aan de machine, en zorg ervoor datuw vingers niet beklemd raken tussen het bewegende maaigereedschap enstarre onderdelen van het apparaat.Onderhoud en opslag1. Zorg ervoor dat alle moeren, bouten en schroeven goed zijn aangedraaid, en dathet apparaat zich in een toestand bevindt waarin er veilig mee kan wordengewerkt.2. Bewaar de grasmaaier met benzine in de tank nooit binnen een gebouw waarbenzinedampen in aanraking kunnen komen met open vuur of vonken.3. Laat de motor afkoelen, voordat u de grasmaaier opbergt in een gesloten ruimte.4. Ter voorkoming van brandgevaar moet de motor, de uitlaat en de omgeving rondde brandstoftank vrij worden gehouden van gras, bladeren of ontsnappend vet(olie).5. Controleer regelmatig of de grasopvanginrichting tekenen van slijtage vertoonten nog naar behoren werkt.6. Om veiligheidsredenen moeten versleten of beschadigde onderdelen wordenvervangen.7. Als de brandstoftank moet worden leeggemaakt, moet dit in de openluchtgebeuren met een afzuigpomp (verkrijgbaar in bouwmarkten).WAARSCHUWINGLees alle veiligheidsinstructies en aanwijzingen. Nalatigheden bij deinachtneming van de veiligheidsinstructies en aanwijzingen kunnen een elektrischeschok, brand en/of zware verwondingen veroorzaken.Bewaar alle veiligheidsinstructies en aanwijzingen voor de toekomst.

Verklaring van het informatiebord op het apparaat (zie fig. 9)1) Handleiding lezen2) Let op! Gevaar door eruit geslingerde delen. Veiligheidsafstand aanhouden3) Let op! Voor scherpe messen - Vóór alle onderhouds-, reparatie-, schoonmaaken instelwerkzaamheden de motor afzetten en de bougiestekker eraf trekken4) Vóór inbedrijfstelling olie en brandstof ingieten5) Voorzichtig! Gehoorbescherming en veiligheidsbril dragen6) Hendel motor start/motor stop (I motor aan; 0 motor uit)7) Rijhendel 14.15.16.17.18.Beschrijving van het apparaat (fig. 1-8)Hendel motor start/motor stop – motorremBovenste schuifbeugelRijhendel (koppelingshendel)StartkabelOnderste oogteverstellingTankvuldopOlievulopening4 stermoeren voor schuifbeugel2 kabelclipBougiesleutel2 moeren voor bovenste schuifbeugel2 zeskantschroeven voor onderste schuifbeugel2 vlakke kop schroeven voor onderste schuifbeugel2 moeren voor onderste schuifbeugel3. LeveringsomvangGelieve de volledigheid van het artikel te controleren aan de hand van de beschrevenomvang van de levering. Indien er onderdelen ontbreken, gelieve u dan binnen 5werkdagen na aankoop van het artikel te wenden tot ons service center met eengeldig bewijs van aankoop. Gelieve hiervoor de garantietabel in degarantievoorwaarden aan het einde van de handleiding in acht te nemen. Open de verpakking en neem het apparaat voorzichtig uit de verpakking.Verwijder het verpakkingsmateriaal en verpakkings-/transportbeveiligingen(indien aanwezig).Controleer of de levering volledig is.Controleer het apparaat en het toebehoren op transportschade.Bewaar de verpakking indien mogelijk tot aan het einde van de garantieperiode.LET OPHet apparaat en het verpakkingsmateriaal zijn geen speelgoed voor kinderen!Kinderen mogen niet met plastic zakken, folies en kleine delen spelen!Er bestaat inslik- en verstikkingsgevaar!

BenzinemaaierOpvangkorfBougiesleutelServiceboekje benzineOriginele handleiding4. Doelmatig gebruikHet apparaat mag slechts voor werkzaamheden worden gebruikt waarvoor hetbedoeld is. Elk daarboven uitgaand gebruik is niet doelmatig. Voor daaruitvoortvloeiende schade of verwondingen van welke aard dan ook is degebruiker/bediener aansprakelijk, en niet de fabrikant.De benzine grasmaaier is geschikt voor particulier gebruik in de huis- en hobbytuin.Als grasmaaiers voor de particuliere huis- en hobbytuin worden diegene beschouwddie doorgaans niet langer dan 50 uur per jaar overwegend worden gebruikt voor hetverzorgen van gras- en gazonvlakken, maar niet in openbare plantsoenen, parken,op sportterreinen en ook niet in de land- en bosbouw.Wij wijzen erop dat onze apparaten overeenkomstig hun doelmatig gebruik niet zijnontworpen voor commerciële, ambachtelijke of industriële inzet. Wij aanvaardengeen aansprakelijkheid, indien het apparaat in ambachtelijke of industriële bedrijvenof voor daaraan gelijk te stellen activiteiten wordt ingezet.Het reglementair gebruik van de grasmaaier houdt in dat de meegeleverdehandleiding van de fabrikant in acht wordt genomen. De handleiding bevat ook deoperationele voorwaarden en de onderhouds- en instandhoudingsvoorwaarden.Let op! Wegens gevaar van lichamelijke verwondingen van de gebruiker mag degrasmaaier niet worden ingezet voor het trimmen van heesters, heggen enstruikgewassen, om rankgewassen of gazon te maaien en klein te maken opdakbeplantingen of in balkonbakken, en ook niet om voetpaden schoon te maken (afte zuigen) of als hakselaar voor het kleinmaken van snoeisel van bomen en heggen.De maaier mag evenmin worden gebruikt als motorhakfrees voor het gelijkmakenvan bodemverheffingen, zoals bijv. molshopen.Om veiligheidsredenen mag de grasmaaier niet worden gebruikt alsaandrijfaggregaat voor andere werkgereedschappen en gereedschapssets van welkeaard dan ook.

5. Technische gegevensAanwijzing:De exacte technische gegevens omtrent de motor vindt u terug in de meegeleverdeBriggs & Stratton handleiding.Motortype:Motorvermogen (2800 min-1):Werktoerental icht:eencilinder viertaktmotor 125 ccm1,65 kW/2,2 PK2900 min-1benzine loodvrijcentraal (30-80 mm)460 mm32 kgGeluid en trillingGeluidsdruk LpAOnzekerheid KpAGeluidsdrukniveau LWAGeluidsdruk (gemeten) LWAOnzekerheid K82,4 dB(A)3 dB96 dB(A)94,1 dB(A)1,9 dBDraag een gehoorbescherming.Lawaai kan gehoorverlies tot gevolg hebben.Trillingsemissiewaarde ah 6,5 m/s2Onzekerheid K 1,5 m/s2Beperk de geluidsontwikkeling en trilling tot een minimum! Gebruik alleen foutloze apparaten. Onderhoud en reinig het apparaat regelmatig. Pas uw manier van werken aan aan het apparaat. Overbelast het apparaat niet. Laat het apparaat indien nodig nakijken. Schakel het apparaat uit als het niet wordt gebruikt. Draag handschoenen.6. Vóór inbedrijfstelling6.1 Assemblage van de componentenBij de levering zijn enkele onderdelen gedemonteerd. De assemblage is eenvoudiguit te voeren, als de volgende instructies in acht worden genomen.Let op! Voor de assemblage en voor onderhoudswerkzaamheden heeft u hetvolgende gereedschap nodig, dat niet bij de levering is inbegrepen: een olieopvangbak plat (voor olieverversing) een maatbeker 1 liter (bestand tegen olie/benzine) een jerrycan voor benzine een trechter (passend bij de vulopening van de tank) keukenrol (voor het afvegen van olie-/benzineresten; verwijderen aan hetpompstation) een benzine-afzuigpomp (plastic uitvoering, verkrijgbaar in bouwmarkten) een oliekan met handpomp (verkrijgbaar in bouwmarkten)

Montage1. Monteer de schuifbeugel (Pos. 2, 3, 5) zoals in afbeeldingen 3a, 3b en 3c wordtweergegeven. Een van de gaten voor de bevestiging kiezen al naargelang degewenste greephoogte. Let op! Aan weerskanten dezelfde hoogte instellen! Leterop dat de trekkabels, die later worden bevestigd, niet in de weg zitten.2. De greep van de startkabel (fig. 3c, pos. 4) inhangen aan de daartoe voorzienehaak zoals getoond in fig. 3c.3. De trekkabels met de meegeleverde kabelclips (fig. 3d, pos. 13) vastzetten op deschuifbeugel.4. Uitwerpklep (fig. 4, pos. 8) met één hand optillen en de grasopvangzak (fig. 4,pos. 7) inhangen zoals getoond in fig. 4.6.2 Instellen van de maaihoogteLet op! Het verstellen van de maaihoogte mag alleen worden uitgevoerd bijafgezette motor en eraf getrokken bougiestekker. Voordat u begint te maaien controleert u of de maaigereedschappen niet bot enhun bevestigingsmiddelen niet beschadigd zijn. Vervang botte en/of beschadigdemaaigereedschappen eventueel per set om onbalans te voorkomen. Bij dezecontrole de motor afzetten en de bougiestekker eraf trekken.De maaihoogte wordt centraal ingesteld met de verstelhendel voor demaaihoogte (fig. 7, pos. 9). U kunt 5 verschillende maaihoogtes instellen.Trek de instelhendel naar buiten en stel de gewenste maaihoogte in. De hendelklikt in de gewenste positie vast.7. BedieningAanwijzing:Voor de exacte startprocedure van de motor wordt verwezen naar demeegeleverde Briggs & Stratton handleiding.Let op!De motor wordt zonder olie geleverd. Daarom moet u er vóór deinbedrijfstelling zeker olie ingieten.Er moet ook benzine in de tank worden gedaan, omdat deze evenmin tot delevering behoort.Om een onbedoeld starten van de grasmaaier te vermijden is deze uitgerust met eenmotorrem (fig. 5a, pos. 1), die geactiveerd moet worden voordat de grasmaaier wordtgestart. Bij het loslaten van de motorremhendel moet deze terugkeren in zijnuitgangspositie en wordt de motor automatisch afgezet.Telkens als u een of andere instel- en/of reparetiewerkzaamheid aan uw grasmaaiermoet uitvoeren, moet u wachten tot het mes niet meer draait.Zet voor elke instel-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheid de motor af.Aanwijzingen:1. Motorrem (fig. 5a, pos. 1):Gebruik de hendel om de motor af te zetten. Als u de hendel loslaat, stoppenmotor en mes vanzelf. Om te maaien houdt u de hendel in werkstand (fig. 5b).Vóór het maaien zelf controleert u de start-/stophendel best meermaals.Vergewis u ervan dat de trekkabel gemakkelijk beweegt.

2. Rijhendel koppelingshendel (fig. 5a, pos. 3):Als u deze hendel bedient (fig. 5c), wordt de koppeling voor de rijaandrijvinggesloten en de grasmaaier begint met lopende motor te rijden. Laat de rijhendelop tijd los om de rijdende grasmaaier te stoppen. Oefen het wegrijden enstoppen voordat u voor de eerste keer gras maait, tot u vertrouwd bent met hetrijgedrag.3. Waarschuwing: Het maaimes roteert als de motor wordt gestart.Belangrijk: Vóór het starten van de motor beweegt u de motorrem meermaalsom te controleren of de stopkabel ook naar behoren werkt.Let op! De motor is ontworpen voor de maaisnelheid voor gras, voor hetuitwerpen van gras in de opvangzak en voor een lange levensduur.4. Controleer het oliepeil.5. Vul de tank met benzine als die leeg is, en gebruik een trechter en maatbeker.Vergewis u ervan dat de benzine zuiver is.Waarschuwing: Gebruik altijd alleen een veiligheidsjerrycan. Rook niet bij hetingieten van benzine. Zet de motor af en laat hem enkele minuten afkoelen, voordatu de tank vult met benzine.Vulniveau-indicator opvangkorfDe opvangkorf beschikt over een vulniveau-indicator (fig. 10). Deze wordt naarboven gedrukt door de luchtstroom die de maaier tijdens het bedrijf genereert. Als devlag tijdens het maaien naar beneden valt, dan zit de opvangkorf vol en moet hijworden leeggemaakt.7.1 Vóór het maaienBelangrijke aanwijzingen:1. Trek gepaste kledij aan. Draag vast schoeisel en geen sandalen oftennisschoenen.2. Controleer het maaimes. Een mes dat verbogen of anderszins beschadigd is,moet door een origineel mes worden vervangen.3. Het vullen van de brandstoftank moet gebeuren in de openlucht. Gebruik eenvultrechter een een maatbeker. Veeg overgelopen benzine weg.4. Lees de handleiding en neem deze in acht, zoals ook de instructies aangaandede motor en de hulpapparatuur. Bewaar de handleiding toegankelijk ook voorandere gebruikers van het apparaat.5. Uitlaatgassen zijn gevaarlijk. Start de motor alleen in de openlucht.6. Vergewis u ervan dat alle veiligheidsinrichtingen voorhanden zijn en ook naarbehoren werken.7. Het apparaat mag alleen worden bediend door een persoon die ook daartoe instaat is.8. Het maaien van nat gras kan gevaarlijk zijn. Maai gras zo veel mogelijk droog.9. Draag andere personen of kinderen op om op afstand van de maaier te blijven.10. Maai nooit bij slecht zicht.11. Raap vóór het maaien her en der verspreid liggende losse voorwerpen op van degrond.

7.2 Instructies voor het juiste maaienLet op! Open de uitwerpklep nooit als de opvanginrichting wordt leeggemaakten de motor nog loopt. Het roterende mes kan verwondingen veroorzaken.Maak de uitwerpklep en de grasopvangzak altijd zorgvuldig vast. Als u die wiltverwijderen, moet u eerst de motor stopzetten.De door de geleidestelen gecreëerde veiligheidsafstand tussen meshuis en gebruikermoet steeds worden aangehouden. Tijdens het maaien en bij veranderingen vanrijrichting op bermen en hellingen moet u bijzonder voorzichtig te werk gaan. Zorgvoor een veilige stand, draag schoenen met slipvaste zolen met stroef profiel en eenlange broek. Maai altijd dwars over de helling.Op hellingen schuiner dan 15 graden mag om veiligheidsredenen niet met degrasmaaier worden gemaaid.Wees bijzonder voorzichtig bij het achteruit bewegen en trekken van de grasmaaier.Struikelgevaar!7.3 Het maaienMaai alleen met een scherp en foutloos mes, zodat de grashalmen niet uitrafelen enhet gazon niet geel wordt.Om een zuiver maaipatroon te bereiken leidt u de grasmaaier in zo recht mogelijkebanen. De banen moeten elkaar steeds enkele centimeters overlappen, zodat ergeen stroken blijven staan.De onderkant van de behuizing van de maaier schoon houden en afgezet gras zekerverwijderen. Afzettingen bemoeilijken het starten, doen afbreuk aan de maaikwaliteiten belemmeren het uitwerpen van gras.Op hellingen moet de maaibaan dwars over de helling verlopen. Het wegglijden vande grasmaaier kan door schuinstand naar boven worden verhinderd. Kies demaaihoogte al naargelang de daadwerkelijke lengte van het gras. Maai het gras inmeerdere beurten, zodat het gras telkens maximaal 4 cm korter wordt gereden.Voordat u controles van welke aard dan ook aan het mes uitvoert, moet u de motorafzetten. Denk eraan dat het mes na het uitschakelen van de motor nog enkeleseconden blijft draaien. Probeer nooit om het mes

Originele handleiding Benzine grasmaaier Artikel-nr.: 34.045.85 I.-nr.: 11025 GC-PM 46/1 S B&S Vóór inbedrijfstelling de handleiding en de veiligheidsvoorschriften lezen en in acht nemen! Inhoudsopgave: 1. Veiligheidsinstructies 2. Beschrijving van het apparaat 3. Leveringsomvang 4. Doelmatig gebruik 5. Technische gegevens 6. Vóór .File Size: 379KB

Related Documents:

66 1 platenspeler TECHNICS SL-D2, liggende in originele doos, Locatie: Inkom 25 67 1 platenspeler TECHNICS SL-D2, liggende in originele doos, Locatie: Inkom 25 68 1 platenspeler MEDION, liggende in originele doos, Locatie: Inkom 10 69 1 mengpaneel NUMARK DM1720X, voorz

Kata kunci: Artikel hasil penelitian, menulis artikel ilmiah, menerbitkan artikel ilmiah A. Pendahuluan Artikel adalah karangan faktual secara lengkap dengan panjang tertentu yang dibuat untuk dipublikasikan di media online maupun cetak (melalui koran, majalah, buletin, dan sebagainya) dan bertujuan menyampaikan gagasan dan fakta yang dapat

TIPS UMUM DALAM MENULIS ARTIKEL ILMIAH (1) Usahakan manuskrip tidak terlalu panjang. Tulislah artikel secara singkat tapi jelas dan lengkap. Gunakan satuan dan dimensi yang seragam. Referensi harus ditulis sesuai dengan format jurnal dimana artikel akan disubmitkan. Apa yang dirujuk di bagian teks

interventiebeschrijving. Per artikel kunnen bijlagen worden ingediend als Digitaal aanvullende content (ESM: Electronic supplementary material). In het artikel moet er wel naar verwezen worden; het artikel moet leesbaar zijn zonder de bijlage(n). Het Digitaal aanvullende content wordt bij het betreffende artikel gepubliceerd op SpringerLink.

der volgens EN-norm 12729 Type BA. - Gebruik uitsluitend originele accessoires die de garantie van een veilige werking van het apparaat bieden. - De verbindingsslang tussen lans en hoge- . Ge-bruik uitsluitend originele reserveonderde-len die goedgekeurd zijn door de fabrikant.

Installatie & Handleiding Voor GSM Intercom Systeem Modellen 5AB, 5ABK, 5AS, 5ASK, 5HS, 5HSK, 5HB, 5HBK, 5FB, 5FBK, 5IMP, 5IMPK Handleiding Versie 1 Bespaar tijd, scan de code hieronder en bekijk de installatievideo!

gebruiken. Raadpleeg bij installatie van uw GSM eventueel uw provider maar lees de handleiding goed door. Indien, bij het simuleren van een alarm (zie hiervoor de handleiding), de rode LED op de behuizing vaker dan 1 keer per seconde knippert duidt dit op een zwakke signaal sterkte en wordt het gebruik van dit product afgeraden.

accepting the appointment could include ethical or commercial reasons: outstanding fees owed to the predecessor auditor are not of themselves grounds for declining. 3. The existing auditor must obtain the client's permission to give information to the prospective auditor. If permission is withheld, the existing auditor should inform the prospective auditor, who should decline the appointment .