Tekniske Data For DK-ruller - CNET Content

3y ago
36 Views
2 Downloads
4.66 MB
12 Pages
Last View : 6d ago
Last Download : 3m ago
Upload by : Kamden Hassan
Transcription

Tekniske datafor DK-rullerwww.brother.dk

Omfattende test af DK-labelsLigesom alle andre direkte termiske labels er Brother DK-film- og papirlabels, inkl. 2-farvede papirlabels, ikke udviklet tilsærlig holdbar, permanent opmærkning. Men som følgende test imidlertid viser, er Brother DK-ruller en fremragendeløsning til kortvarig opmærkning. Såfremt der er behov for en langtidsholdbar opmærkning, bør man anvende Brotherslaminerede TZe-tape (til P-touch labelprintere).SlidtestBrother DK-film kan modstå moderat* slid, uden det påvirker tekstenslæsbarhed.Brother DK-papir er beskyttet mod mærker og ridser takket være en særligbelægning på overfladen af papirlabelen.Fremgangsmåde for slidtesteneEn 1 kg sandsliber blev ført henover Brother DK-film- og papirlabels, inkl. 2farvede papirlabels. Efter 50 gange frem og tilbage var DK-filmlabels fuldstændigupåvirkede.Printkvaliteten for DK-papirlabels var fuldstændig upåvirket, og selve papiret varkun let ridset.Resultatet af slidtestenBrother DK-filmlabelBrother DK-papirlabelDK-filmBrother DK-papirlabel (2-farvet) Ikke påvirketDK-papirDK-papir (2-farvet)*Ved udsættelse for kraftigere slid anbefaler vi at bruge Brother laminerede TZe-labels i en af vores P-touch labelprintere i stedet.

Omfattende test af DK-labelsTemperaturmodstandBrother DK-labels kan anvendes over et bredt temperaturområde, fra iskolde tilekstremt varme miljøer.Fremgangsmåde for temperaturtestenBrother DK-filmlabels- og papirlabels (inkl. 2-farvede papirlabels) blevpåklæbet rustfrit stål og derefter opvarmet og afkølet.Resultatet af temperaturtestenResultatet viser, at DK-filmlabels forblev upåvirkede under hele temperaturtesten, uanset om de var placeret i -80 C eller i 80 C*. DK-papirlabels blevikke påvirkede ved temperaturer fra -80 C til 60 C, men viste en letmisfarvning ved 80 C.De 2-farvede DK-papirlabels var upåvirkede ved temperaturer fra -80 C til25 C, men viste en svag misfarvning ved 60 C, og den røde farve kunne ikkeses ved 80 C.DK-film i -80 C/ 80 CDK-papir i -80 C-80 C240-30 C2400 C240 25 C240 60 C240 80 C240DK papir 2-farvetDK-papirDK-filmTemperaturTimerDK-papir i 60 CDK-papir i 80 CDK-papir (2-farvet) i -80 C Ingen synlig ændringDK-papir (2-farvet) i 60 CDK-papir (2-farvet) i 80 C Let misfarvning, men læsbar Den røde farve kan ikke ses* Ved længere tids udsættelse for temperaturer eller ved højere temperaturer anbefaler vi at bruge Brother laminereret TZe-labels i en af voresP-touch labelprintere.

Omfattende test af DK-labelsIndendørs falmningstestBrother DK-film- og papirlabels, inkl. 2-farvede papirlabels, er ideelle tilindendørs brugFremgangsmåde for indendørs falmningstestBrother DK-film- og papirlabels, inkl. 2-farvede papirlabels, blev sat påimprægnerede metalplader og placeret i et stærkt oplyst rum ved 24 2 C med60 % 5 % luftfugtighed. Vi lod dem sidde i en periode på 52 timer.Derudover placerede vi DK-labels i et naturligt kontormiljø i et år og undersøgtedem for eventuelle tydelige ændringer*.Resultatet af indendørs falmningstestBåde Brother DK-film- og papirlabels (inkl. papirlabels til 2-farvet print) forblevfuldstændig læsbare som vist nedenfor.DK-film førDK-film efterDK-papir førDK-papir efterDK-papir (2-farvet) førDK-papir (2-farvet) efter*Forskellige miljøforhold vil have forskellig effekt på de udskrevne DK-labels, og Brother kan som sådan ikke garantere, at labels, der placeres iandre miljøer end de her testede, vil have samme resultat som her vist.

Omfattende test af DK-labelsUdendørs falmningstestSelvom DK-labels ikke bør anvendes udendørs i længere perioder, visertests dog, at det er den gule DK-film, som er bedst egnet til midlertidigudendørs opmærkning.Fremgangsmåde for udendørs falmningstestBrother DK-filmlabels blev sat på imprægnerede metalplader og placeret i etstærkt oplyst rum i op til 100 timer. Derudover placerede vi labels i et naturligtudendørsmiljø og undersøgte dem for eventuelle tydelige ændringer*.Resultatet af udendørs falmningstestenTestresultaterne viser, at DK-labels ikke er ideelle at anvende udendørs i perioderover en måned. Til denne type opgaver anbefalder vi at bruge Brother lamineretTZe-tape i en af vores P-touch labelprintere.Hvid DK-film førHvid DK-film efter 1 månedGul DK-film førGul DK-film efter 1 måned*Forskellige miljøforhold vil have forskellig effekt på de udskrevne DK-labels, og Brother kan som sådan ikke garantere, at labels, der placeresi andre miljøer end de testede, vil have samme resultater som her vist.

Omfattende test af DK-labelsVand- og kemikaliemodstandstestBrother DK film- og papirlabels, inkl. 2-farvede papirlabels, blev testet for deres læsbarhed i forskellige kemikalierog vand.Modstandstest over for vand og kemikalier blev udført i to faser:Fase 1: Nedsænkning i vand og kemikalierFase 2: Slitage med vand og kemikalierFase 1: Fremgangsmåde for nedsænkningstest i vand og kemikalierFor at teste Brother DK-film- og DK-papirlabels, inkl. 2-farvede papirlabels, for påvirkning af vand og kemikalier satte vi labelspå glasplader, som blev nedsænket i forskellige væsker i 2 timer.Resultat af nedsænkning i vand og kemikalierDK papir(2-farvet)DK-papirVæskeDK-filmTestens mest modstandsdygtige labels over for nedsænkning i kemikalier var DK-filmlabels. Imidlertid bør ingen af disse labelsnedsænkes i stærkt flygtige kemikalier, så som acetone og ethylacetat. Generelt anbefaler vi at bruge den holdbare,laminerede TZe-tape, sammen med en af vores P-touch labelprintere, hvis lablen skal udsættes for kemikalier.VandHexanMineralsk sprit0.1 N natriumhydroxid0.1 N saltsyreToluenEthanolAcetoneEthylacetat Upåvirket Påvirket, men læsbar Ulæselig

Omfattende test af DK-labelsResultat af sammenligningstestVandDK-filmDK-papirDK-papir (2-farvet)DK-filmDK-papirDK-papir (2-farvet)DK-filmDK-papirDK-papir (2-farvet)DK-filmDK-papirDK-papir (2-farvet)HexanMineralsk spritToluenFase 2: Vand- og kemikaliemodstandstestFor at teste Brother DK-film- og papirlabels, inkl. 2-farvede papirlabels, for påvirkning af vand og kemikalier satte vi labels påglasplader, og en 500 g vægt med et klæde vædet med kemikalier og opløsningsmiddel blev kørt hen over hver label 40gange (20 gange frem og tilbage).Resultat af vand- og kemikaliemodstandstestBrother DK-filmlabels blev ikke påvirket af at blive gnedet med forskellige kemikalier og vand. Skulle man ved et uheld spildekemikalier på DK-filmlabels, så kan evt. skade undgås ved at aftørre dem hurtigst muligt. DK-papirlabels, inkl. 2-farvedepapirlabels viste tegn på misfarvning under test med forskellige kemikalier, men selve teksten forblev læselig. Hvis der spildesvand, kaustisk soda eller saltsyre på papirlabelen, skal man ikke aftørre den.

VæskeDK-papir2-farvetDK-filmDK-papirOmfattende test af DK-labelsVandHexanMineralsk sprit0.1 N natrium hydroxid0.1 N saltsyreToluen UpåvirketEthanol Påvirket, men læsbarAcetone UlæseligEthylacetatResultat af sammenligningstestAlle kemikalierToluenDK-filmDK-papirDK-papir (2-farvet)DK-papirDK-papir (2-farvet)DK-filmlabels viste sig at væremodstandsdygtige over for alle detestede kemikalier.EthanolEthylacetatDK-papirDK-papir (2-farvet)AcetoneDK-papirDK-papir (2-farvet)

Omfattende test af DK-labelsTest af stærk klæbeevneBrother DK-film- og papirlabels, inkl. 2-farvede papirlabels, har en stærkklæbeevne, som sikrer, at de sidder fast på de mest almindeligeoverflader.DKlabelsFremgangsmåden for test af stærk klæbeevneFor at teste Brother DK-film- og papirlabels stærke klæbeevne satte vi 25 mmbrede labels på en række forskellige overflader og lod dem sidde i 30 minutter.Klæbeenvnen blev testet ved at fjerne labelen i en vinkel på 180 grader. Dennetestmetode er i overensstemmelse med den japanske standard JIS Z0237 for testaf selvklæbende tape.OverfladeResultat af test af stærk klæbeevneSkemaet viser, at en limstyrke på mindst 11 Newtons blev fastholdt på de flestematerialer, hvilket indikerer en tilstrækkelig klæbeenvne mod de fleste almindeligematerialer.Rustfrit olyesterbetrukket træ11,0Test af klæbeevne på rundede overfladerBrother DK-filmlabels er specielt designet, så labelen klæber til de flestecylindriske overflader i laboratorie- og medicinalsektoren*.Ø 11,8 mmPolystyrenØ 11,8 mmGlassØ 17,7 mmPolystyrenØ 14,6 mmPolystyreneResultat for test af klæbeevne på rundedeoverfladerØ 10,6 mmPolystyrenFremgangsmåde for test af klæbeevne på rundede overfladerBrother DK-film- og papirlabels blev sat på testrør i forskellige materialer ogstørrelser i ca. 30 minutter. Derefter kontrollerede vi deres evne til at blive siddendepå hver enkelt overflade.DK-filmDK-papir Klæber perfekt på rundede overflader 5 mm til 10 mm af labelens kant springer op Klæber ikke optimalt på rundede overflader*Til opmærkning af rundede opbjekter medmindre diameter anbefaler vi at bruge Flexi-IDTZe-tape i en af vores P-touch labelprintere.

DK-ruller til QL-labelprinterserienStort udvalg af labels i papir og plast-film, udstansede og i endeløse baner.DK udstansede labelsMaterialeFarveStørrelseVarenummer.Standard adresselabel (400 stk.)PapirHvid29 x 90 mmDK-11201Stor adresselabel (400 stk.)PapirHvid38 x 90 mmDK-11208Lille adresselabel (800 stk.)PapirHvid62 x 29 mmDK-11209Fragtlabel (300 stk.)PapirHvid62 x 100 mmDK-11202Stor fragtlabel (180 stk.)PapirHvid103 x 164 mmDK-11247* Stregkodelabel (600 stk.)PapirHvid102 x 51 mmDK-11240*Arkivmappelabel (300 stk.)PapirHvid17 x 87 mmDK-11203Multilabel (400 stk.)PapirHvid17 x 54 mmDK-11204Firkantet label (1000 stk.)PapirHvid23 x 23 mmDK-11221CD/DVD label (100 stk.)FilmHvid58 mm ØDK-11207Rund label (1200 stk.)PapirHvid12 mm ØDK-11219Rund label (1000 stk)PapirHvid24 mm ØDK-11218DK ruller i endeløs bane 30, 48 mMaterialeFarveStørrelseVarenummerEndeløs banePapirHvid12 mmDK-22214Endeløs banePapirHvid29 mmDK-22210Endeløs banePapirHvid38 mmDK-22225Endeløs banePapirHvid50 mmDK-22223Endeløs banePapir, uden limHvid54 mmDK-N55224Endeløs banePapirHvid62 mmDK-22205Endeløs banePapir, aftageligHvid62 mmDK-44205Endeløs banePapir, aftageligGul62 mmDK-44605Endeløs banePapirHvid103 mmDK-22246* DK ruller i endeløs bane - 15,24 mMaterialeFarveStørrelseVarenummerEndeløs baneFilmHvid29 mmDK-22211Endeløs baneFilmHvid62 mmDK-22212Endeløs baneFilmGul62 mmDK-22606Endeløs baneFilmKlar62 mmDK-22113Endeløs bane - sort/rød printPapirHvid62 mmDK-22251*** QL-1050/1050N/1060N/QL-1110/QL-1110NWB. QL-1050/1050N/1060N forudsætter opdatering af firmware - set http://solutions.brother.com for mere information** QL-800/810W/820NWB

Brother originale forbrugsstofferBrother originale forbrugsstoffer giver fred i sindet og kvalitetsgarantiBrother originale DK-ruller arbejder perfekt sammen med Brother QL-labelprintere.De er designet, fremstillet og testet i et kontrolleret miljø af det samme team afingeniører, som fremstiller Brothers hardware. Så din virksomhed får de bedstmulige resultater og mest valuta for pengene.1. Et vilkårligt udvalg af tape-typer blev udvalgt til at gennemgå disse tests. Derfor kan resultaterne variere en smule afhængig af den valgte tape-type.2. Selve testresultaterne blev opnået i et særligt test-miljø skabt af Brother og alene for at skaffe information til denne booklet. Brother garanterer ikke for styrken,sikkerheden eller nøjagtigheden af de numeriske data.3. Da tapens klæbeevne påvirkes af det underlag, den er klæbet fast på (dvs. underlagets tilstand, om det er fedtet, støvet, ru eller afrundet samt det fysiske miljø), børkunden bekræfte tapens klæbeevne under brug efter køb af den ønskede tape. Anvendelse er på eget ansvar.4. Brother påtager sig intet ansvar for skader eller tabt fortjenest,e der er sket som følge af informationen i dette dokument.

Kontakt:Brother Nordic A/SBaldershøj 222635 IshøjTlf. 45 43 31 31 31www.brother.dkAlle specifikationerne er korrekte ved trykning. Brother er et registreret varemærke tilhørende Brother Industries Ltd.Produkterne er registrerede varemærker eller deres respektive virksomheders varemærker.

** QL-800/810W/820NWB. Brother originale forbrugsstoffer Brother originale forbrugsstoffer giver fred i sindet og kvalitetsgaranti Brother originale DK-ruller arbejder perfekt sammen med Brother QL-labelprintere. De er designet, fremstillet og testet i et kontrolleret miljø af det samme team af

Related Documents:

Bruksanvisning för bilstereo . Bruksanvisning for bilstereo . Instrukcja obsługi samochodowego odtwarzacza stereo . Operating Instructions for Car Stereo . 610-104 . SV . Bruksanvisning i original

10 tips och tricks för att lyckas med ert sap-projekt 20 SAPSANYTT 2/2015 De flesta projektledare känner säkert till Cobb’s paradox. Martin Cobb verkade som CIO för sekretariatet för Treasury Board of Canada 1995 då han ställde frågan

service i Norge och Finland drivs inom ramen för ett enskilt företag (NRK. 1 och Yleisradio), fin ns det i Sverige tre: Ett för tv (Sveriges Television , SVT ), ett för radio (Sveriges Radio , SR ) och ett för utbildnings program (Sveriges Utbildningsradio, UR, vilket till följd av sin begränsade storlek inte återfinns bland de 25 största

Hotell För hotell anges de tre klasserna A/B, C och D. Det betyder att den "normala" standarden C är acceptabel men att motiven för en högre standard är starka. Ljudklass C motsvarar de tidigare normkraven för hotell, ljudklass A/B motsvarar kraven för moderna hotell med hög standard och ljudklass D kan användas vid

LÄS NOGGRANT FÖLJANDE VILLKOR FÖR APPLE DEVELOPER PROGRAM LICENCE . Apple Developer Program License Agreement Syfte Du vill använda Apple-mjukvara (enligt definitionen nedan) för att utveckla en eller flera Applikationer (enligt definitionen nedan) för Apple-märkta produkter. . Applikationer som utvecklas för iOS-produkter, Apple .

Tekniske Spesifikasjoner Bråte kultursal Oppdatert av Trond Inge Johansen 20.03.2020 Kontaktinformasjon Teknisk Ansvarlig: Trond Inge Johansen Tlf. 67 20 54 32/997 3

och krav. Maskinerna skriver ut upp till fyra tum breda etiketter med direkt termoteknik och termotransferteknik och är lämpliga för en lång rad användningsområden på vertikala marknader. TD-seriens professionella etikettskrivare för . skrivbordet. Brothers nya avancerade 4-tums etikettskrivare för skrivbordet är effektiva och enkla att

The Power of the Mind Copyright 2000-2008 A. Thomas Perhacs http://www.advancedmindpower.com 3 Laws of the Mind Law #1 Every Mental Image Which You Allow to Take